Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Το νέο Kia CUB με 204 PS

                        

Παράλληλα με το λανσάρισμα νέων μοντέλων, όπως το καυτό cee’d GT με τα 204 PS, η Kia συνεχίζει να… εργάζεται και για το μέλλον. Το CUB concept είναι ένα μικρό (κάτω από 4 m μήκος) τετράθυρο coupe μοντέλο, με αντίθετα ανοιγόμενες πίσω πόρτες και 4 θέσεις στο εσωτερικό του. Η απουσία μεσαίας κολώνας (στα πρότυπα δηλαδή του Ford B-MAX) διευκολύνει την πρόσβαση στο εσωτερικό.
Το CUB ξεχωρίζει από το «στόμα» στον μπροστινό προφυλακτήρα, τα φώτα LED εμπρός και πίσω, την οροφή που… κατεβαίνει μέσα στο παρμπρίζ, τους μεγάλους τροχούς διαμέτρου 19 ιντσών, τις κάμερες που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς καθρέπτες. Στο πολυτελές σαλόνι με τις δερμάτινες επενδύσεις, υπάρχουν τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα, λιτή κεντρική κονσόλα, φουτουριστικοί αεραγωγοί και τιμόνι που «διαβάζει» τους βιορυθμούς του οδηγού!
Η Kia επέλεξε το νέο 1.6 turbo GDI με ισχύ 204 PS για το CUB. Είναι ο κινητήρας που θα δούμε στα νέα cee’d και pro_cee’d GT. Πάντως οι Κορεάτες ανακοίνωσαν ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν πλάνα για το αν θα περάσει το CUB στη γραμμή παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου