Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Δοκιμάζουμε στην Ιταλία την BMW 3 Gran Turismo

                       

Η Σειρά 3 απέκτησε ένα ακόμα μέλος στην «οικογένειά» της, την Gran Turismo, η οποία προσφέρει πιο άνετη μετακίνηση στους επιβάτες, διατηρώντας στο ακέραιο τις αξίες της BMW.

Μπορεί κάποιους να τους ξενίζει λίγο το σχήμα της. Αλλοι θα το λατρέψουν. Το σίγουρο πάντως είναι πως η 3άρα GT κεντρίζει το ενδιαφέρον. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει κορυφαία ευρυχωρία για όχημα αυτής της κατηγορίας, ξεχωριστή άνεση στους επιβάτες κατά τη μετακίνησή τους και σπορτίφ επιδόσεις. Είναι ένα όχημα με ιδιαίτερη προσωπικότητα η οποία γίνεται εντονότερη όσο το οδηγείς ή είσαι απλώς επιβάτης.
Το πεντάθυρο αμάξωμά της είναι αρκετά αρμονικό σε αναλογία, διαθέτοντας τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Σειράς 3. Βεβαίως η έκδοση Gran Turismo του μοντέλου διακρίνεται από τα μεγαλύτερα φώτα εμπρός και πίσω καθώς και από το χαρακτηριστικής σχεδίασης άνοιγμα κοντά στους εμπρός θόλους, το οποίο κατευθύνει ομαλότερα στο πλάι του αυτοκινήτου τον αέρα από τους τροχούς. Ενα ακόμα ιδιαίτερο γνώρισμά της είναι η «ενεργή αεροτομή» (όπως την ονομάζουν στην BMW) που βρίσκεται στο πίσω μέρος.
ΠΗΓΗ: http://www.newsauto.gr/2013/05/22/test-drive-bmw-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-3gt/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου