Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Οδηγός ντράγκστερ τράκαρε με 480 χλμ αλλά τερμάτισε πρώτος!


Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι θεατές ενός αγώνα ταχύτητας, όταν είδαν το όχημα ενός από τους οδηγούς να τυλίγεται στις φλόγες, την ώρα που είχε αγγίξει την αστρονομική ταχύτητα των 480 χιλιομέτρων ανά ώρα!

Ο οδηγός, όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά πήρε και τον τίτλο του νικητή, καθώς, είχε μόλις περάσει τη γραμμή του τερματισμού, μπροστά από τον Ντέιβ Γκράμπνικ, για τον δεύτερο γύρο της τελικής κατάταξης. Λόγω των θραυσμάτων που γέμισαν την πίστα, ο αγώνας δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί και έτσι, στα χαρτιά, καταγράφηκε εκείνος ως ο νικητής.

Το περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια, ενώ όλα ξεκίνησαν όταν το μοτέρ (το οποίο και έχει δύναμη 8.000 ίππων) του οχήματος έσκασε, με αποτέλεσμα εκείνο να τυλιχτεί στις φλόγες αλλά και να βγει από την πορεία του, να χτυπήσει στα προστατευτικά της πίστας και να συρθεί στο οδόστρωμα για πολλά μέτρα.

Ο 36χρονος, Άντρον Μπράουν κατάφερε να αποδράσει από το αυτοκίνητο χωρίς να πάθει το παραμικρό. Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις σταμάτησε την –όχι και πολύ ευχάριστη- βόλτα του, ήταν να τρέξει εκτός της πίστας ώστε να τον κοιτάξουν οι γιατροί. Σίγουρα θα αισθάνεται πολύ τυχερός μετά από αυτό…
ΠΗΓΗ: http://www.pamepreveza.gr/News/AllArticles/tabid/142/articleId/67200/categoryId/36/--480--.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου